Primera Jornada d’eficiència energètica en la llar

11 oct 2010 Empreses i professionals participaran el dia 23 d'octubre en xarrades informatives, taules rodones i expositors sobre energies renovables

El 23 d'octubre se celebrarà a Xàbia una “Jornada d'eficiència energètica en la llar”. Una iniciativa de l'Agenda Local 21 i el seu Grup de Medi Ambient amb la col•laboració de les regidories de Participació Ciutadana i Medi Ambient. L'esdeveniment tindrà lloc al Conservatori Professional de Música i la plaça adjacent.

La jornada comptarà amb la participació de moltes empreses de l'àmbit de les energies renovables i consistirà a xarrades informatives pel matí i una taula rodona per la vesprada en què es parlarà d'eficiència energètica.

En aquest sentit, la regidora Josepa Chorro va declarar que “acabarem la jornada amb la formació d'un grup de professionals que intente aconseguir l'establiment d'un decàleg sobre llars confortables i sostenibles”. Així mateix, l'edil vol agrair a PUXS (Per Una Xàbia Sostenible) i a Xàbia Idea la seua participació com a impulsors del projecte.

Programa descàrrega açí