Monjove ofereix nous tallers pensats per als joves de 12 a 30 anys

11 oct 2010 El termini per a inscriure's ja està obert

El departament de Joventut de Xàbia ha preparat un any més una àmplia varietat de tallers per a oferir una alternativa d'oci als joves del municipi. Segons ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Carmen Pérez, la programació s'ha dissenyant pensant en la joventut, oferint matèries que resulten atractives i del seu interès.

Així, manté els cursos que tenen molt èxit com el de fotografia en diversos nivells, el de disc joquey, tattoos, maquillatge o el de massatges. Entre les matèries relacionades amb les noves tecnologies està el de saber utilitzar el microsoft office, el open-office, realitzar el retoc de fotografia digital o com estar a l'última en informàtica.

També, oferix un taller per a saber com triar un estil propi i personal a l'hora de vestir amb “el posa't de moda” diferenciat en dos grups d'edat, per als adolescents d'entre 12 i 16 anys, i altre per als joves de fins a 30 anys. Entre les novetats destaca el qual oferix les tècniques per a dissenyar samarretes o d'una de les expressions plàstiques que estan més de moda entre la joventut, l'art urbà del graffiti.

A més, segons ha indicat Pérez, haurà activitats per a gaudir de l'esport i la naturalesa a través de tècniques com el barranquisme aquàtic, el descens de barrancs o per a iniciar-se en l'escalada esportiva.

El termini per a inscriure's en els tallers de Monjove ja està obert.