Xàbia promou un programa perquè els majors no estiguen soles en Nadal

06 oct 2010 Fins al 3 de novembre, els interessats podran presentar les seues sol·licituds en el departament de Servicis Socials

Este Nadal, les persones majors que visquen soles tindran companyia. Almenys, este és l'objectiu del programa ‘No estés solo en Navidad' que un any més promou la regidoria de Servicis Socials de Xàbia a través de la Conselleria de Benestar Social.

Esta solidària iniciativa es dirigix a aquelles persones majors que es troben soles i que no tenen possibilitat de passar unes dates tan assenyalades en companyia de familiars o amics, segons ha explicat el regidor de Serveis Socials, Juan Moragues. D'esta manera, les persones que visquen soles a la Comunitat Valenciana, tinguen autonomia suficient i hagen superat els 65 anys d'edat o bé, siguen pensionistes d'invalidesa, jubilació o viudetat amb 60 anys complits poden sol·licitar-lo.

El programa cobrix l'estada del 23 al 27 de desembre en règim de pensió completa en un complex hoteler de Gandia, on a més hauran activitats d'animació sociocultural, serveis mèdics, transport i segur col·lectiu.

Els interessats podran informar-se i presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 3 de novembre en el departament de Servicis Socials, ubicat en la segona planta del Centre Social de Xàbia. Allí, els treballadors municipals els atendran sol·licitant cita prèvia (a través dels telèfons 96 579 41 42 o 96 579 14 05) durant els dimecres i dijous, de 10 a13 hores.

L'edil ha animat a totes els majors que es troben en esta situació a què s'apunten en el programa perquè tinguen companyia durant les festes nadalenques, “uns moments que no són fàcils de passar en soledat”.