La Policia Local de Xàbia commemora el dia del seu patró

04 oct 2010 -

La Policia Local de Xàbia va celebrar el dissabte el dia del seu patró, els Sants Àngels Custodis. Una commemoració que va reunir en la missa celebrada en l'ermita del Calvari a nombroses autoritats del municipi, responsables de la Guàrdia Civil, representants d'entitats socials i com no, a la plantilla policial de Xàbia.

A l'eucaristia, oficiada pels rectors de Sant Bartomeu i de la Mare de Déu de Loreto, Vicent Gilabert i Joaquín Sendra, acte seguit va tenir lloc un aperitiu i després l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Generoso, l'intendent cap de la Policia Local, Cristóbal Buigues, i l'alferes de la Guàrdia Civil de Xàbia, Mariano Mateo, van presidir l'entrega dels trofeus de la quinzena edició del campionat “Encuentro a tiros Policía Local-Guardia Civil”.

Els tres primers classificats foren David Donate, policia local de Xàbia, Carlos Sala, agent de Torrevieja, i Miguel Ángel Carrasco, guàrdia civil del municipi xabienc. Per equips, es va imposar la Policia Local de Xàbia i l'agent Benjamín García va quedar el primer en la modalitat “Man to Man”.

La nit anterior a la festivitat del dia del seu patró, la Policia Local va celebrar un sopar en un restaurant de la localitat on es va fer una distinció especial als agents que complixen els seus 25 anys de servici, Demetrio Mosquera, Fernando Escolano i José Enrique Miguel, i a Alejandro Jávega pels seus deu anys en el cos.