XXIII Memorial Miguel Buigues Andres

28 sep 2010 El Joventut La Caixa Xàbia es porta el trofeu en el XXIII Memorial Miguel Buigues Andres

L'equip Senior masculí va aconseguir la victòria davant de l'Alboraya per 69 a 64 en el XXIII Memorial Miguel Buigues. L'equip, entrenat per Jose Chulvi, va aconseguir véncer a l'Alboraya equip de categoria autonòmica com els locals però del grup “B” pertanyent a la zona de València. Com en les passades edicions la resposta de l'afició en el partit més emotiu que realitza el club al llarg de la temporada va ser d'excel·lent, animant a l'equip i rendint homenatge també a Miguel. Al finalitzar la trobada, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, i Rosa Mari Buigues van entregar els trofeus al campió i subcampió del torneig, i com va sent habitual el president del club Josep Lluis Aviñó va fer entrega d'un ram de flors a Rosa.

Joventut La Caixa Xàbia 69 – Alboraya 64

Els del Joventut La Caixa Xàbia van començar la trobada faltada de ritme, pel fet que durant la pretemporada no havia realitzat quasi partits preparatoris, cosa que van aprofitar els valencians per a emportar-se el parcial del primer quart on el contraatac i les transicions van ser les seues millors armes, mentres que els locals estaven faltats de ritme i d'encert davall els taulers, el tanteig del primer quart s'arribe amb la Maxima avantatge del rival per 12 a 24. El segon quart el ritme del Joventut i la defensa va començar a funcionar i amb un inspirat Jacobo van aconseguir rebaixar les diferències fins als sis punts, guanyant el segon parcial. En la represa del partit va començar amb una sagnia des de l'esbossa triple amb 5 consecutius per part del Joventut quatre d'Oscar, que acabaria anotant un total de 9 triples, i un de Jaume per a col·locar-se per damunt del tanteig amb un punt d'avantatge, 51 a 50. L'últim quart amb l'equip en ple èxtasi defensiu i anotador es van veure jugades de molta qualitat, encara que la finalització de la jugada no se saldara amb canastra. Finalment l'intercanvi de castes i tirs lliures va ser a parar al costat del Xàbia que novament es va portar el parcial de l'últim quart i amb això la trobada. Per part del Joventut La Caixa Xàbia van jugar i van anotar: Adrián (2), Alfonso (12), Darío, Jaume (6), Pepe, Felip (7), Jacobo (13), Oscar (29), Remon, Gustavo i Aaron.

Destacar en l'Alboraya la participació de Carles jugador que militò en el Joventut Xàbia en tres temporades, no sols com a jugador sinó també com a entrenador.

Este dissabte comença la lliga per a tots els equips federats del club amb els partits a les 16 hores del júnior masculí preferent i del Senior femení autonòmic, a les 18h amb el Joventut La Caixa Xàbia en Senior masculí autonòmicament i finalment el Senior zonal a les 19:45.