Xàbia instal·la una nova xarxa de sanejament en el Camí del Freginal

28 sep 2010 L'Ajuntament aprofita aquesta actuació per a reparar el Pont del Llavador

L'Ajuntament de Xàbia té en marxa les obres de reparació de la xarxa de sanejament del Camí del Freginal. Uns treballs que continuen avançant i que aquesta setmana han arribat a l'encreuament amb l'avinguda de Palmela, on la Policia Local ha habilitat un itinerari alternatiu per al trànsit rodat.

Es tracta d'un dels projectes que el municipi executa a càrrec del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, i que ascendeix a 124.000 euros, aproximadament. A més, aprofitant aquesta actuació, l'ajuntament està intervenint també en el Pont del Llavador. Es tracta, segons ha explicat el regidor de Projectes de Ciutat, Antonio Torres, d'una “xicoteta intervenció amb la idea de reparar i posar un poc en valor aquesta estructura datada a mitjan segle XIX”.

Durant el transcurs dels treballs en l'encreuament amb l'avinguda de Palmela, la Policia Local ha preparat un itinerari alternatiu per al trànsit rodat. En el sentit d'entrada al municipi, el trànsit continuarà igual excepte el canvi de carrils a l'altura de la rotonda del camí on s'està actuant. Quant al sentit de eixida sí que es produiran variacions. A l'altura del Camí Tàpies haurà un desviament per a redirigir la circulació pel carrer José Ortega i Gasset fins a eixir de nou a l'avinguda Palmela pel carrer Azorín.

Des de la Policia, es recomana als usuaris de les vies indicades que seguisquen els senyals de trànsit instal·lades a aquest efecte, respectant les normes de circulació i utilitzant altres vies amb la finalitat de no col·lapsar aquesta zona. Els vehicles pesats i articulats que hagen de eixir de la població hauran de fer-ho pel Camí Cabanes.
 

Consulta el plànol amb l'itinerari alternatiu en el fitxer adjunt que hi ha a continuació.