El Llebeig aconsegueix sis medalles en la Xara

28 sep 2010 Si a Beniarbeig es van aconseguir 9 podiums, en la Xara, el Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia va aconseguir en esta ocasió 6 podiums, xifra que ens fa ser optimistes de cara a la recent temporada que acabem d'estrenar.

Els més benjamins del Club estan deixant el pavelló molt alt i és que ja és habitual veure en el podium a Carme Arços, 3a barrufet i Ana Cardona, 2n barrufet. També ens tenen acostumats a arreplegar trofeus Siro Pinya, 1r aleví, Thomas Asik, 1r infantil i Irene Bolufer, 1a cadet.

En la carrera absoluta Cristià Monzó Horta va realitzar una superba carrera, “he aguantat al principi i no he comés els errors que feien que em desgastara molt en els primers km i no podia afrontar amb solidesa els finals de carrera” va declarar en meta, i gràcies a la seua dosificació va fer 4t de la general i 2n de la seua categoria, veterà a amb un magnífic temps de 24'04'' i una mitjana de 03'26'' el quilòmetre.

Cal destacar que un total de 42 atletes del Llebeig van participar en esta prova de la localitat veïna de la Xara, senyal inequívoc de què l'atletisme, en la seua modalitat de carrera popular, està més d'actualitat que mai.
Felicitar a l'organització de la Xara pel seu nou circuit i felicitar tots els integrants del Club d'Atletisme Llebeig que es bolquen en la participació d'este tipus de carreres.
Ara només recordar-vos un número, el 10.

El dia 10(diumenge) del mes 10(octubre) del 2010, a les 10 del matí es donarà eixida al CROSS BAIX MONTGÓ organitzat entre Xàbia i Jesús Pobre junt amb els seus regidories d'esports i els seus clubs d'atletisme, El Llebeig i La Faixa.

En www.somesport.com i en www.atletismellebeig.com encotrareis tota la informació i molt més…


NOTA DE PREMSA APORTADA PER EL CLUB D'ATLETISME LLEBEIG