Cultura aposta per nous cursos amb la participació dels ciutadans

28 sep 2010 La pretensió del departament és que l'oferta siga “molt diversificada i suficientment atractiva per a un públic divers”, segons ha explicat la regidora

Vist el gran èxit que van tindre els cursos programats per la Regidoria de Cultura de Xàbia, aquest any des del departament s'ha decidit obrir una nova dinàmica. Així, segons ha explicat la regidora de Cultura, Francesca Gil, la intenció és "potenciar l'aprenentatge a través d'activitats culturals i formatives enfront de la política d'espectacles que solen tenir aquest tipus de regidories".

La pretensió del departament és que l'oferta siga “molt diversificada i suficientment atractiva per a un públic divers”, ha destacat Gil. Per això, des d'avui mateix fins al dia 15 d'octubre es poden presentar propostes en la Casa de Cultura de 9 a 14 h i de 17 a 20 o enviant un correu electrònic a cultura@ajxabia.org. Les possibilitats són tantes com les propostes que s'hagen presentat.

Així, la selecció de professors tindrà lloc el dia 18 d'octubre. L'endemà, el 19, es publicitaran els cursos triats amb l'objectiu que la gent que estiga interessada pugua consultar-los. La matrícula es realitzarà del 8 al 26 de novembre.

Com aquest any, la major part dels cursos s'impartiran en la Casa de Tena, si bé, els quals requerisquen l'ús d'ordinadors tindran lloc en la seu de Monjove.