El Memorial Miguel Buigues marca el dissabte l'inici de la temporada del Bàsquet Joventut Xàbia

23 sep 2010 A partir de les 18 hores es disputarà en el Palau Municipal d’Esports un partit entre el club Joventut La Caixa Xàbia i l'Alboraia

Dissabte que ve, 25 de setembre, el Club Bàsquet Joventut Xàbia celebra la XXIII edició del Memorial Miguel Buigues Andrés. Un homenatge anual que rendeix el club xabienc a un dels seus jugadors que va perdre la vida fent el que més li agradava, jugar al bàsquet.

Per a la regidoria d'Esports, el memorial és un dels actes “més entranyables i que serveix de reconeixement al jugador i a l'esport del bàsquet”, segons ha destacat el seu responsable, José Francisco Erades. L'edil ha agraït a tots els membres del club “per continuar, després de tants anys, amb la mateixa il·lusió i esforç per a fer que perdure en la memòria el record de Miguel” i sobretot, “per fomentar aquest esport entre la joventut, sumant a cada vegada més xiquets i xiquetes”, ha afegit l'edil.

Amb el mateix sentir, l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, manifesta el seu suport incondicional tant a l'agrupació del Joventut Xàbia, que, “amb la seva dedicació i treball, s'ha convertit en un referent per al nostre poble”, com a tots els altres clubs esportius “per seguir potenciant la pràctica de l'esport entre els ciutadans, i especialment, entre els més joves”, ha destacat el primer edil.

Mentres, el vicepresident de l'entitat esportiva, Gustavo Usagre, ha dit que aquest acte, que marca l'inici de la temporada dels equips del Joventut Xàbia, és “molt especial”, pel que ha animat a la gent a acostar-se i gaudir del partit que es disputarà entre el club Joventut La Caixa Xàbia i l'Alboraia, a partir de les 18 hores, en el Palau Municipal d’Esports.

El vicepresident també ha tingut paraules d'agraïment cap a qui ha dirigit el club durant els últims anys, Isaac Martín, que segueix tenint un paper molt important, i li ha donat l'enhorabona, mostrant-li tot el suport de la junta directiva, a qui ha pres el relleu en la presidència, Josep Lluis Aviñó. A més, li ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Xàbia per tot el suport que any rere any els brinda, conscients de l'esforç que suposa per al consistori destinar els recursos al gran nombre d'esports que cada vegada més hi ha en el municipi.