Un públic molt multicultural abarrota la Casa de Cultura en el concert del cantant anglès Ed Rogers

23 sep 2010 El recital, organitzat per la regidora de Relacions Internacionals, resulta tot un èxit

L'actuació del cantant anglès Ed Rogers va abarrotar divendres passat el saló d'actes de la Casa de Cultura de Xàbia. El concert, organitzat per la regidora de Relacions Internacionals, Doris Courcelles, va congregar a nombrosos residents de diferents nacionalitats quedant l'aforament ple per complet. Durant 90 minuts, Ed Rogers, amb el seu estil relaxat i una personalitat única, va donar veu a gèneres musicals tan diversos com el jazz, el country, el blues o el swing.

L'èxit per a l'edil ha estat triple perquè “a més d'oferir una nova alternativa d'oci a la població, aquest acte ha assolit reunir baix a un mateix sostre a ciutadans de nombroses nacionalitats i donar-li vida al Centre Històric de la vila, ja que després del concert molts es van quedar gaudint de la vetllada en els establiments hostelers del centre”, segons ha explicat Courcelles.

I una vegada més, la responsable de la Interculturalitat i Relacions Internacionals ha manifestat el seu suport a aquest tipus d'iniciatives que constituïxen “un bon exemple d'integració i evidencien una vegada més la sort que tenim a Xàbia de poder compartir diferents cultures i idiomes sense eixir de la localitat” ha subratllat Courcelles.