L'Ajuntament de Xàbia adjudica les dos primeres llicències per a taxis adaptats

16 sep 2010 Els nous taxis, que entraran en funcionament a mitjan octubre, estaran preparats per a portar a qualsevol persona amb problemes de mobilitat

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat les dos primeres llicències de taxi adaptat. D'esta manera, el consistori dota al municipi d'un nou servici de transport preparat per a portar a les persones amb mobilitat reduïda al mateix temps que augmenta la flota de taxis de la localitat.

Per al regidor que dirigix l'àrea de Transports, Juan Ortolá, este nou servici ha constituït una dels seus “principals prioritats” perquè, segons ha destacat Ortolá, “millorarà de forma substancial la mobilitat de les persones que requerixen d'estos vehicles per a desplaçar-se amb total comoditat”.

Amb els dos nous taxis es pretén també donar resposta a les necessitats d'una població que ha crescut molt en els últims anys i que portava més de 25 anys sense augmentar el nombre de llicències, segons ha explicat el regidor. I és que, encara que estos automòbils estaran dedicats les 24 hores del dia al transport prioritari de minusvàlids podran atendre altres servicis mentres no es requerisca el seu ús.

Després del procediment de licitació, els adjudicataris de les dos places estan preparant els seus vehicles perquè a mitjan mes d'octubre els taxis adaptats puguen estar ja en funcionament.