El Creama oferix un taller de mantenidor i reparador d'edificis per a estrangers no comunitaris

03 sep 2010 El alumnes aprendran nocions bàsiques del manteniment elèctric, de fontaneria i calefacció, d'obra i de jardineria.

Aprendre treballant. L'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Xàbia oferix un Taller de Formació i Inserció Laboral (TFIL) en l'especialitat de mantenidor i reparador d'edificis, segons ha explicat la regidora delegada de l'àrea, Filo Giner. Aquesta activitat formativa va dirigida a persones estrangeres no comunitàries amb autorització de residència i treball. Hi ha un contingent de 8 places i els interessats poden trobar tota la informació en la xarxa d'oficines de CREAMA en la comarca. Aquest TFIL té un pressupost de 35.548 euros subvencionats per la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, el SERVEF i el Fons Social Europeu.

El taller es desenvoluparà del 9 de setembre al 28 de gener amb una durada de 460 hores lectives. Els usuaris aprendran les nocions bàsiques del manteniment elèctric, de fontaneria i calefacció, d'obra i de jardineria. A més, hi ha també un apartat sobre seguretat laboral en la construcció. Tots els mòduls disposaran d'una formació teòrica i pràctica. Les classes s'impartiran de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, i es realitzaran un total de 110 hores de pràctiques no laborals.