Xàbia recorda el pintor Emilio Ferreres

02 sep 2010 La mostra estarà oberta a la Casa de Tena fins el pròxim 26 de setembre

Demà a les 20 hores tindrà lloc a la Casa de Tena (c/Major, 41) la inauguració de l'exposició “Colors per a la vida” organitzada per l'Ajuntament de Xàbia en record del pintor i ex president de l'Asociación Valenciana de Esclerosis Lateral Amiotrófica (Adela), Emilio Ferreres, tristament malaguanyat a principis d'any.

La passió de Ferreres, vinculat des de fa molts anys a Xàbia, sempre va ser la pintura i la malaltia que patia no la va poder véncer. Des de ben menut es va dedicar a l'art. Arran de l'aparició de la malaltia en 1997 va començar a canviar obligatòriament la forma de comunicar el seu art. Els últims treballs els va haver de realitzar amb la boca principalment ja que només li quedava un poc de moviment a una de les mans. Amb tot, els quadres de Ferreres respiren optimisme i ganes de viure per tots els costats. S'hi veu l'emprempta d'optimisme que deixava en cada treball.

La mostra que s'obri demà es podrà visitar fins el pròxim 26 de setembre en horari de 10 a 13 hores i de 18 a 21h de dimarts a dissabtes.