La Volta Ciclista a Espanya passarà per Xàbia

01 sep 2010 La Policia Local ha disposat un dispositiu especial de seguretat

Diumenge que ve, 5 de setembre, la Volta Ciclista a Espanya passarà per Xàbia en la seva novena etapa de Calp a Alcoi. Entre les 12 i les 13 hores està previst que passe el pilot en un recorregut per al qual el departament de Seguretat Ciutadana de Xàbia ha preparat un dispositiu especial de seguretat.

Des de l'avinguda de Gata, la caravana ciclista accedirà al municipi per a dirigir-se per les avingudes d'Ondara i Ángel Domenech cap a la carretera de Dénia. En el seu pas per la localitat, la Policia Local reforçarà el servei amb vuit efectius per a “garantir la seguretat i que la volta discórrega amb total tranquil·litat pel tram viari de Xàbia”, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Generoso, qui ha afegit que és “molt grat col·laborar amb uns agents que una vegada més sabran estar a l'altura”.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, ha animat als ciutadans a gaudir d'aquest esdeveniment que constituïx "una bona oportunitat per a Xàbia i perquè els afeccionats puguen veure la Volta que després de molts anys té en el seu recorregut al municipi".