La Casa del Cable bat el récord de visites amb "Upsidedown"

30 ago 2010 Per la mostra de Julián Zuazo han passat quasi 3.500 persones en poc més d'un mes

L'exposició de fotografies “Upsidedown” s'ha convertit en la mostra més vista en la història de la Casa del Cable (Duanes de la Mar, Xàbia). Des del dia que es va obrir, el 24 de juliol, fins el passat diumenge 29 d'agost, han sigut 3.468 les persones que han entrat a veure les imatges realitzades pel creatiu Julián Zuazo. En total han sigut 37 dies d'exposició en els quals s'ha superat el nombre d'assistents que va tindre "Viatge a Xàbia" d'Antoni Miró l'agost de 2008.
Per a la regidora de Cultura, Francesca Gil, la xifra de visitants revela que "per un costat, la Casa del Cable té un públic fidel però, per una altre, també és la prova que programar aquesta exposició durant el mes d'agost ha sigut tot un encert". Segons la regidora, "des del primer moment que vam veure el treball de Zuazo vam saber que estàvem davant una obra fotogràfica de molta qualitat i que se'ns brindava l'oportunitat de ser la primera sala en exposar-la".
En aquest sentit, Gil ha volgut agrair la col·laboració de Zuazo i la seua estima per Xàbia. Per a ella, en aquesta exposició "han coincidit la majoria dels elements que busquem a l'hora de programar: la vinculació amb Xàbia, la qualitat artística i l'atractiu per al públic".