El Club Deportivo Jávea presenta una plantilla jove i il·lusionada

27 ago 2010 El grup incorpora a quatre fitxatges i a sis jugadors de la pedrera que s'uneixen als altres 12 de la base de l'equip, que milita en el grup quart de Preferent.

El Club Deportivo Jávea es va presentar ahir davant la seva afició en un ambient que irradiava il·lusió i ganes d'anar a per totes. Es tracta d'un equip jove que a pesar dels difícils moments pels quals va passar la temporada passada segueix amb el mateix esperit lluitador d'intentar arribar ben alt.

El Jávea, acompanyat per un gran nombre d'aficionats, va donar a conèixer a la seva plantilla que aquest any incorpora a quatre fitxatges i a sis jugadors de la pedrera que s'uneixen als altres 12 de la base de l'equip, que milita en el grup quart de Preferent. I pel que fa a l'equip tècnic, contínua liderant-lo l'entrenador José Luis Bisquert, que igual que el capità de l'equip, David Ivars, es va dirigir al públic amb paraules d'agraïment per la confiança animant als aficionats a continuar donant suport a l'equip diumenge r diumenge.

Durant l'acte i després de presentar d'un en un a cadascun dels membres de l'equip, va prendre la paraula en representació de la junta gestora del Club Deportivo Jávea, Juan Ortolá, que va començar la seva intervenció demanant un minut de silenci en memòria de Pedro Císcar, persona molt benvolguda i vinculada al club.

Del conjunt roigblanc, Ortolá va dir que es tracta d'un equip jove amb una mitjana d'edat d'entre 23 i 24 anys. També, va donar les gràcies a l'Ajuntament de Xàbia, i especialment, a la persona que quan al novembre passat la nova directiva va agafar les regnes en el moment que el club estava a la vora de la seva desaparició. Es referia a Eduardo Monfort, alcalde de Xàbia.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, li va agrair a la junta i a tots els jugadors i equip tècnic del Xàbia per aguantar aquests temps difícils que es van viure en la temporada passada i els va desitjar molts èxits en aquesta nova etapa.

Finalment, va tancar els parlaments l'alcalde, que es va dirigir al club expressant-li, en nom del poble de Xàbia, la seua més sincera gratitud per continuar “estirant del carro en aquells durs moments i haver fet possible una nova temporada del Club Esportiu Xàbia”, va destacar Monfort, que una vegada més els va reiterar el seu suport més incondicional. I seguidament després de la presentació, que va tindre com speaker a César Rodríguez, es va disputar un partit entre el Jávea i el Ciudad de Gandia.

L'equip del Club Deportivo Jávea

Aquest any s'han incorporat a l'equip Víctor Caturla, procedent de l'El Campello i que ha jugat en el Xàbia, Juan Vallés, (del Denia B), Armando Lemos (del Tavernes) i Juan Villalba (del Pego). A més, passen al primer equip des del Juvenil Adrián Orenes, Mario Moral, Daniel Duque,  Wilson, Jaume Vives i Sergio Grimalt. Tots ells s'uneixen als jugadors que ja estaven en la passada campanya, Enrique Zarate, Pablo Irigoyen, Juanvi Ortolá, Aldo Michan, Julio Ivorra, David Cardona, Valentín Spano, Rubén Serrió, Bernardino Climent, Vicente José Ortolá, Toni Femenía i David Ivars.

Completen el cos tècnic: Rafael (l'encarregat del material), Salvador Caselles (delegat d'equip), Ana Santa Eulalia (fisioterapeuta), Pedro Noguera (entrenador de porters), José Manuel Caravaca (preparador físic) i Jose Luís Bisquert (l'entrenador).