Les empreses de Xàbia, convidades a participar en la jornada sobre energies renovables per a la llar

25 ago 2010 L'encontre promogut per l'Agenda Local se celebrarà el 23 d'octubre

El pròxim 23 d'octubre se celebrarà a Xàbia una “Jornada i exposició sobre energies renovables per a la llar”. Una iniciativa de l'Agenda Local i el seu Grup de Medi Ambient. L'esdeveniment tindrà lloc al Conservatori de Música i la plaça adjacent.

Encara que queda molt temps per a la Jornada la regidora de Participació Ciutadana Josepa Chorro ha fet una crida a les empreses de Xàbia que estiguen interessades en participar en l'encontre. En aquest sentit, Chorro ha apuntat que "ens agradaria disposar d'una exposició d'instal·lacions o elements relacionats amb l'eficiència energètica" alhora que ha expressat que "seria molt positiu per a les empreses aprofitar per donar-se a conèixer a tota la població i als professionals interessats en la matèria".

D'aquesta manera, la regidora ha animat tots els professionals xabiencs a participar en la primera “Jornada i exposició sobre energies renovables per a la llar”.

Els espais amb sostre que estaran disponibles són de dues superfícies diferents: una de 4,5 x 3,8m (17,10 m2) i una altra de 3,8 x 3 m (11,40 m2). La resta de l'espais expositius aniran sense sostre.

Per a més informació podeu telefonar al 661 188 876.