Els treballs en la carretera de la Guàrdia avancen a bon ritme

25 ago 2010 L'objectiu és donar una solució definitiva als problemes d'inundacions que sofria la zona

Els treballs que l'Ajuntament de Xàbia està escometent en el Carrer de la Guàrdia avancen a bon ritme. Així ho van comprovar ahir l'alcalde, Eduardo Monfort, i el regidor de Projectes de Ciutat, Antonio Torres, després de visitar unes obres que tenen per objecte millorar el drenatge del barranc del Tossalet i donar solució a la problemàtica que sofreix aquesta zona quan plou amb certa intensitat.

Per aquesta raó, des del departament d'Obres “es continua treballant per a fer front i escometre aquelles infraestructures que són tan necessàries per a Xàbia”, ha destacat el primer edil, com és el cas del projecte que està en marxa en la zona del Toscal. I és que amb aquesta actuació, que constituïa “una necessitat des de fa anys”, ha subratllat Monfort, “pretenem donar una solució definitiva als problemes d'inundació que vivia aquesta zona perquè residents i usuaris d'aquest vial no sufrisquen més els inconvenients”, ha afegit el primer edil.

Per això, aquesta actuació contempla la instal·lació d'una xarxa de pluvials les dimensions de les quals oscil·len entre els 80 centímetres i el metre de diàmetre en un tram d'aproximadament un quilòmetre.

L'objectiu és seguir avançant en l'execució dels treballs aprofitant les bones condicions meteorològiques que oferix normalment aquesta època de l'any. A més, per a intentar minimitzar les molèsties, els treballs s'estan fent per trams i a més des de l'Ajuntament, Policia Local i tècnics municipals, han adoptat “les mesures oportunes de seguretat i d'ordenació del trànsit”, ha indicat l'alcalde. I segons han confirmat des del mateix departament municipal, la circulació per la zona d'afecció de les obres està sent “fluïda i ordenada”.