El Llebeig triomfa al Campello

17 ago 2010 -

El nostre atleta més en forma, Ignacio Cardona al costat de Cristian Monzo, també del Club d'Atletisme Llebeig, es van desplaçar fins al Campello el passat cap de setmana per a competir en el 'Cross del Amanecer', una carrera de 7 kilómetres per un circuit que transcurreix íntegramentper per la sorra de la platja.

 

Per als dos atletes era la primera vegada que competien per sorra i sembla ser que no els va gens malament ja que els dos van guanyar en els seus respectives categories a un ritme d'uns 3´30´´ per km.

Cristian es mostrava molt feliç per estar en forma altra vegada, "ara tinc ritme de competició i em senc capaç de revalidar la victòria en la carrera de l'esbufega", va declarar després de la carrera.

Ignacio Cardona va anar amb la idea d'enfortir els bessons ja que té previst acudir a Brasil en dues setmanes per a participar en el seu peculiar circuit mundial de pujar les escales dels edificis més emblemàtics del món.

Ignacio Cardona ha estat l'únic atleta espanyol convidat per l'organització, pel que ho va a tenir molt diíicil ja que va el millor de cada pais en aquesta disciplina de carrera vertical. Ignacio està en un bon moment de forma i espera que li isca bé ja que representa a Espanya." Aquest mes estic treballant bastant dur i encara que el cansament es va acumulant tinc confiança en fer-lo bé " ha declarat aquesta màquina de pujar escales.

Molts ànims!!!

 

Nota de premsa aportada per el Club d'Atletisme Llebeig