L'Ajuntament només es fa responsable del Document Consultiu disponible en la seua web

10 ago 2010 La regidora d'Urbanisme, Josepa Chorro, explica que la còpia penjada en altres pàgines web conté informació errònia

L'Ajuntament de Xàbia informa que únicament és responsable de la informació sobre el Document Consultiu del Pla General que apareix en la web municipal (www.ajxabia.com) i que està disponible també a la Capella de Santa Anna.

En aquest sentit, la regidora d'Urbanisme, Josepa Chorro, ha explicat que "les còpies que s'han penjat en webs de partits polítics contenen informació errònia ja que no estan actualitzades després de l'aprovació en el ple municipal" de manera que "el Consistori no es farà responsable del contingut que hi haja en aquests documents i de les conclusions que els ciutadans hi extraguen".

Recordar que el Document Consultiu del futur Pla General d'Ordenació Urbana de Xàbia pot ser consultat per tot el veïnat a la Capella de Santa Anna (carrer d'Avall, 39) fins al dimarts 31 d'agost i en horari de 10 a 13 hores.
Aquelles persones que no puguen acudir durant aquest temps, podran concertar una cita -a partir de l'1 de setembre- a l'Oficina Tècnica a fi de tindre accés a la informació del Document Consultiu.