Voro Garcia fa vibrar el públic del Xàbia Jazz

09 ago 2010 El trompeta de Sueca va presentar el seu nou projecte, "Vorocity", davant de mig miler de persones en la tradicional jornada protagonitzada per un músic valencià

Més de 500 persones van gaudir divendres a la nit del concert protagonitzat per un músic valencià en la desena edició del Festival Xàbia Jazz. El trompetista de Sueca (València), Voro Garcia, va presentar amb un quintet el seu nou projecte, que porta per nom "Vorocity".

Segons el director artístic del festival, Kiko Berenguer, "amb Voro Garcia vam tenir un bon exemple de la qual cosa són les coses bé fetes sense necessitat que hi hagi un nom que soni estranger per donar lliçons de bon jazz. Amb un projecte del més atractiu, Voro va liderar el seu quintet amb un repertori ben escollit, on va interpretar temes originals i algun que un altre estàndard, tots ells molt bé arreglats". Així mateix, Berenguer va voler destacar "els bons sols firmats per Voro a la trompeta i Enrique Oliver al saxo; per la seva part, el pianista Marco Mezquida va fer un treball|feina impecable al piano regalant-nos formidables sols; Dee Jay Foster, al baix, va fer bategar el cor del grup i Bob Gullotti, nouvingut de Boston, és una bateria excepcional i així ho va demostrar amb un treball|feina que va fer vibrar al públic".

Per la seva part, el presentador del festival i locutor del programa "A tot jazz" de Radi 3, Juan Claudio Cifuentes "Cifu", es va mostrar "entusiasmat amb el projecte Vorocity" i va destacar "el gran talent" dels integrants del quintet de Voro García.