Tingvall Trio sorprén el públic del Xàbia Jazz

06 ago 2010 Prop de 500 persones van assistir ahir a la nit al segon concert del festival

El segon concert del desè Festival Xàbia Jazz celebrat ahir a la nit va comptar una bona assistència de públic amb unes 500 persones. Assistents que van gaudir del gran nivell mostrat pels europeus Tingvall Trio.
El pianista suec Martin Tingvall, amb el seu trio format pel contrabaixista Omar Rodríguez Calvo i el bateria Jürgen Spiegel, va aconseguir crear un ambient a mig camí entre el màgic i el místic, amb un conjunt capaç d'aconseguir un inacabable ventall de matisos i ambients acompanyat d'una secció rítmica i sòlida.
El presentador de l'esdeveniment, Juan Claudio Cifuentes "Cifu", va destacar la qualitat de la interpretació realitzada pels membres de Tingvall Trio i va repetir la seva felicitació a l'Ajuntament de Xàbia per l'organització del Xàbia Jazz ja que, segons ell, "cal aplaudir que es mantinguen els festivals de jazz".
El Festival Xàbia Jazz continua aquesta nit amb el concert d'un músic valencià. En aquesta ocasió, el protagonista serà Voro García (Sueca, 1978). Un trompetista format als Estats Units que arriba a Xàbia amb l'espectacle per a quintet "Vorocity". La cita és a les 22:30 a la plaça de la Constitució.
Recordem que el festival es pot seguir minut a minut a través de facebook i de twitter.