El desé Festival Xàbia Jazz comença el dimecres 4 amb Jorge Pardo

30 jul 2010 El Festival Xàbia Jazz se celebra del 4 al 7 d'agost. Totes les actuacions tindran lloc a les 22:30 hores a la plaça de la Constitució.

Obrirà el festival Jorge Pardo amb el concert “Vientos flamencos”, en què podrem deleitar-nos amb un gran fussionador del jazz i el flamenc com és ell, que ha tocat amb gent de la talla de Paco de Lucía.
El dijous 5 serà el torn de Tingvall Trio, un grup jove europeu en la música del qual a més del jazz apareixen ritmes provinents d'altres disciplines com el pop i que segons Berenguer “ofereix sons molt audibles per a tothom”.
El clàssic concert d'un músic valencià tindrà lloc el divendres 6 amb Voro García, qui actuarà en formació de quintet per oferir-nos “Vorocity”.
El dissabte 7 d'agost gaudirem d'un homenatge a una de les grans dames del jazz amb “A tribute to Billie Holiday” que interpretarà una de les veus més reconegudes del panorama jazzístic actual, Laïka Fatien.
A més, com a novetat d'enguany, la Xàbiajazz Dixieland Band, formada per a l'ocasió, s'encarregarà d'animar els voltants del recinte abans de cada actuació per a entretindre la gent que espera per entrar i, de pas, engrescar aquells no estiguen decidits del tot.