El conseller d'Educació reconeix els musicals del Trenc d'Alba

26 jul 2010 Font de Mora va rebre una delegació xabienca amb motiu del Premi Extraordinari concedit al col·legi

El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, va rebre fa uns dies a la direcció del col·legi públic Trenc d'Alba amb motiu de la concessió del Premi Extraordinari del Conseller que ha rebut el centre xabienc. D'aquesta forma Font de Mora va voler agrair a la delegació del col·legi, encapçalada pel seu director Ramon Cardona, la posada en marxa del projecte “Viure i conviure: els musicals a l'escola”, que ha sigut reconegut dins de les “iniciatives i bones pràctiques educatives sobre convivència escolar” com la millor de tot el territori valencià.
A més de Cardona, també van acudir l'alcalde, Eduardo Monfort, la regidora d'Educació, Filo Giner, la cap d'Estudis del Trenc d'Alba, Paz Blanco, i el president de l'AMPA del centre, José Antonio Prada.
Per al director del col·legi xabienc el premi rebut i el reconeixement posterior “són motius de gran satisfacció després de set anys d'organitzar els musicals”, una iniciativa que defineix com “integradora i pluridisciplinar” i en què “participen alumnes, pares, societat i institucions”.
El conseller va anunciar a la delegació xabienca que el pròxim mes de setembre hi haurà una recepció oficial.