L'equip de Xàbia de palma de pilota es proclama campió en la tercera categoria del “Trofeu Diputació d'Alacant”

23 jul 2010 -

L'equip de Xàbia es proclama campió en la XVIII Lliga de Palma de Pilota Valenciana “Trofeu Diputació d'Alacant”, en la tercera categoria de la modalitat de palma. De part de l'equip xabienc van jugar els joves Alberto Tur, Carlos Sellés, Jaime Serrano, Adrián Bisquert i Pablo Catalá (Sergio Torres i Vicent Andrés també són integrants d'aquest equip del Club de Pilota Xàbia).

La final, disputada dimarts passat, 20 de juliol, a Benidorm, contra Orba va ser seguida per l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i la regidora de Pepa Chorro, i per membres de la junta directiva del Club de Pilota com Josep Sapena i Vicent Domenech, qui van acompanyar als jugadors amb familiars i nombrosos afeccionats.

L'alt nivell d'ambdós equips va fer que la partida de 10 jocs estiguera molt disputada. Els d'Orba van anar tota la partida per davant en el marcador arribant a 6 jocs a 2, però els de Xàbia van saber reaccionar a temps i van aconseguir igualar a 8 jocs. Després, l'equip d'Orba féren el 9 a 8 tornant a igualar el marcador a nou, però l'últim i definitiu joc va ser per a Xàbia, que després de dues hores de partida guanyava per 10 a 9.