L'Ajuntament publica el cinquè número de Més Xàbia

22 jul 2010 La revista ofereix informació municipal i d'altres com un reportatge sobre el Cor de Loreto o una entrevista a Adrián Ortolá

Ja està en el carrer el número 5 de Més Xàbia, la revista amb informació municipal que edita l'Ajuntament de Xàbia. En aquest cas, la publicació conté informacions diverses com un reportatge sobre el cent aniversari del Cor Parroquial de Loreto, una entrevista al jove futbolista Adrián Ortolá o l'anuncia de la signatura d'un conveni entre el Consistori i la Fundació Enrique Montoliu.

A més d'això, la revista també ofereix articles sobre l'aprovació del Document Consultiu del futur Pla General, les obertures del Trinquet i el Conservatori així com informació detallada sobre la desena edició del Festival Xàbia Jazz. Tampoc falten les columnes d'opinió dels cinc partits polítics amb representació al Consistori i tota la programació cultural de juliol, agost i setembre.

La revista es pot trobar a dependències municipals (Casa de Cultura, Oficines de Turismes, sales d'exposicions, Centre Social,...) i també es pot descarregar a esta pàgina web.