Fotografies de “Upsidedown” a la Casa del Cable de Xàbia

22 jul 2010 La mostra es compon de fotografies presses en diferents parts del món

La Casa del Cable de Xàbia acollirà a partir del dissabte, 24 de juliol, l'exposició “Upsidedown” de Julián Zuazo. La mostra es compon de cinc sèries de fotografies preses en diferents llocs del món. Des del Malecón de L'Havana fins a Los Àngeles passant per la favela de Itacaré i les platges de Badia. A més, l'exposició es completa amb instantànies realitzades en diverses localitzacions de Xàbia en les quals l'autor expressa la seva interpretació de la sensualitat del Mediterrani amb un maniquí com protagonista.

Julián Zuazo procedeix del món de la publicitat en el qual està considerat com uns dels millors creatius. A Xàbia li uneix un vincle emocional -posseïx casa des de fa anys- que li ha dut a triar La Casa del Cable per a mostrar per primera vegada part de la seva col·lecció fotogràfica.

La inauguració de “Upsidedown” tindrà lloc el pròxim 24 de juliol a les 20 hores en La Casa del Cable. La mostra estarà oberta fins al 29 d'agost i es pot visitar en horari de 10:30 a 13:30 hores de dimarts a diumenge (i festius) i de 19 a 23 hores de dimarts a dissabte. Els dilluns, tancat.