L'Ajuntament renova la col·laboració amb el Club de Tennis i l'Institut d’Estudis Comarcals

21 jul 2010 Aquests nous convenis formen part de les subvencions municipals a entitats socials

En el marc de les subvencions que concedeix l'Ajuntament de Xàbia a col·lectius socials, l'alcalde, Eduardo Monfort, ha signat aquest matí nous convenis de col·laboració.

En la seva aposta pel foment de l'esport entre la població i, especialment, entre els joves, el consistori xabienc col·labora amb entitats esportives del municipi. Una d'elles és el Club de Tennis que presideix Juan Torres i que desenvolupa una important tasca en la promoció i ensenyament del tennis. A través d'una aportació municipal de 9.145 euros, l'ajuntament vol facilitar l'accés dels joves del municipi a la pràctica d'aquest esport en les instal·lacions del club.

També ha renovat la seva col·laboració amb l'Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta, entitat que té un paper fonamental de suport als treballs d'investigació en l'àmbit comarcal i en la seva divulgació mitjançant dues publicacions de caràcter anual, “Aiguaits”, revista d'investigació i assaig , “L’Aiguadolç”, revista de literatura. Xàbia en aquest cas destina 2.700 euros a través d'un conveni signat amb el vicepresident de l'Institut, Jaume Buigues.