La Penya La Marina clausura el VII Campus amb un gran èxit en participació

15 jul 2010 El regidor d'Esports anuncia que, en breu, el camp de futbol de Les Mesquides tindrà gespa artificial

La Penya La Marina de Xàbia, que presideix José Buigues, va celebrar fa uns dies el VII Campus de Futbol Base amb un excel·lent índex de participació. Un total de 90 xiquets, i entre ells cinc xiquetes, amb edats compreses entre els 6 i 13 anys, han gaudit durant una setmana de l'esport del futbol i d'un intens programa en les instal·lacions del municipi.

El campus, que té per coordinador a José Caravaca, va arrencar el diumenge, 4 de juliol, amb l'acte d'obertura que va contar amb la presència de l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, i el jove xabiero Adrián Ortolá, que va debutar com porter titular de la selecció espanyola de futbol en la categoria *sub-17 en el recent campionat d'Europa, en el qual el combinat espanyol va quedar subcampió.

Durant els següents dies, (del 5 al 9), els xavals han participat en nombroses activitats, entre les quals hi ha hagut, entrenaments per a treballar la tècnica individual i col·lectiva, jocs, activitats educatiu-esportives relacionades amb el Mundial de futbol, el visionat de vídeos, xerrades i tallers. També, un dia van rebre la visita del jove porter Adrián Ortolá que els va contar la seva experiència en el campionat europeu. I el dimecres, 7 de juliol, van tindre l'oportunitat de visitar el camp de futbol del Mestalla, entrenar en les instal·lacions esportives del València Club de Futbol, i fins i tot, veure algunes de les figures del club com el fitxatge francès Sofiane Feghouli i Paco Alcocer.

Ja el divendres, 9 de juliol, el campus va arribar a la seva fi amb el lliurament de diplomes i regals als xiquets que han participat. L'acte de clausura va estar presidit també per l'alcalde, el regidor d'Esports i alguns dels patrocinadors.

Des de la Penya La Marina, tant el seu president José Buigues, com el coordinador del campus, José Caravaca, han agraït la col·laboració de totes les entitats implicades, entre elles l'Ajuntament de Xàbia.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, ha felicitat a la Penya La Marina per la “bona organització i l'èxit de participació” i ha destacat que el Campus, amb la seva setena edició, s'ha convertit en “tot un referent a nivell comarcal”, pel que ha reiterat el seu suport a aquesta entitat i al teixit esportiu del municipi.

Una nova iniciativa en la qual ja treballa la regidoria i que serà molt aviat una realitat és “posar la tan demandada gespa artificial en el camp de futbol de Les Mesquides”. De fet, és “molt segur que per al pròxim curs, Xàbia puga disposar d'aquesta instal·lació en les millors condicions”, ha destacat Erades