Xàbia es prepara per a ser el centre neuràlgic d'estils musicals tan diversos com el House i el Rap

09 jul 2010 Dissabte que ve, 17 de juliol, la platja de l'Arenal serà el punt de trobada de figures de renom dins del panorama musical

Xàbia acull el dissabte, 17 de juliol, la primera festa “On the Beach”. Un festival sense precedents que unirà en un mateix escenari multitud d'estils molt diversos com el house, progessive, dance, rap, hip-hop o l'electrònic i en el qual participaran dj’s, solistes i grups de reconegut prestigi nacional i, fins i tot, internacional. I tot en un marc incomparable com és la platja de l'Arenal de Xàbia.

 

Aquest esdeveniment musical constituïx una de les apostes fortes de la regidoria de Joventut, dirigida per Carmen Pérez. Es tracta d'una iniciativa pensada perquè la gent jove gaudisca al costat de la platja. El que va començar com una idea “modesta”, segons ha dit l'edil, “s'ha convertit en un festival que pretén situar el nom de Xàbia en els màxims nivells de notorietat”, ha destacat la responsable de Joventut.

 

Un projecte “molt ambiciós”, segons ha indicat la regidora, al que s'han sumat nombroses empreses de la localitat que han volgut col·laborar i que han estat representades en la presentació del festival, durant un acte celebrat aquest matí en l'Ajuntament de Xàbia, en la persona de Lucas Gisbert. L'esdeveniment unirà en una mateixa tarima estils tan distints com el house i el rap. “Un fet inèdit que només s'ha fet en llocs com Estats Units o Tòquio i sense precedents en el nostre país, convertint a aquest festival en un espectacle pioner”, segons han destacat des de l'organització Tayron i Víctor Pérez, president de l'associació Prodj de la Comunitat Valenciana.

 

Per a la primera edició del Xàbia “On the Beach” s'espera l'arribada de nombroses persones vingudes de diferents punts de la geografia espanyola. En els estils de house, progressive i dance es contarà amb la presència de figures com Lenny Fontana, Stefano Mattara, Marcos Rodríguez, T.Tommy, Marien Baker, Axel Crew, Julio García i el propi Víctor Pérez. En l'apartat de hip-hop, rap i electrònic actuaran Cookin Soul, Dj Wilor, Dj Yoda, Macho Funk i el grup local SKL/JCD. Un cartell d'artistes de renom acompanyat d'un espectacular so i il·luminació, animació i performances.

 

El festival arrencarà a les 16 hores i es perllongarà fins a les quatre de la matinada i estarà situat en la zona de pàrquing de la platja de l'Arenal, junt a l'extrem sud del passeig Amanecer. L'entrada és totalment gratuïta.