Els alumnes de fotografia exposen les seves obres en el Museu

09 jul 2010 L'Ajuntament aposta per totes aquelles iniciativas que tenen un interés social

Un flash de colorit i creativitat ha inundat una de les sales expositives del Museu ‘Soler Blasco’ de Xàbia. Es tracta d'una col·lecció amb les millors instantànies fetes pels alumnes dels tallers de fotografia. Uns cursos organitzats per les regidories de Joventut i Cultura que han culminat amb aquesta exposició de prop de quaranta imatges.

 

La mostra va ser inaugurada ahir amb la presència de l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, les regidores de Joventut i Cultura, Carmen Pérez i Francesca Gil, i els autors de les obres. També va estar acompanyant-los el fotògraf Jose María Hortelano, monitor d'aquests cursos que sempre tenen molt bona acollida entre la població.

 

Tant és així que el taller de fotografia duu onze anys celebrant-se de forma ininterrompuda al ser un dels cursos oferits pel departament de Joventut que més èxit té i que més demanda la gent. Aquest any, al segmentar l'oferta, la regidoria de Cultura també l'ha inclòs en la seva programació arribant a les 40 persones que han participat en aquesta edició.

 

Des de l'Ajuntament de Xàbia, l'alcalde així com les regidores van reiterar el seu suport i aposta per aquesta oferta formativa i d'oci. I és que com, va destacar Monfort, l'ajuntament “intenta posar a la disposició dels ciutadans aquelles iniciatives que tenen interès per part de la societat xabienca”.

 

L'exposició romandrà en el Museu fins al 25 de juliol. L'horari de visites és de dimarts a divendres (de 10 a 13 hores, i de 18 a 21 hores) i durant els caps de setmana i festius de 10 a 13 hores.