Un cap de setmana d'èxits!

08 jul 2010 Bellreguard, Miramar, Xeresa i Ibi es rendixen al Llebeig.

Este passat cap de setmana 3 i 4 de Julio el Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia es va donar un bany de multituds en totes les carreres que va participar.

Cristià Ferreira Peralta va guanyar la seua primera carrera absoluta en un esprint espectacular la passada vesprada del dissabte. Va anar en una prova de 10km. Totalment plans a Bellreguard.
També un altre Cristià, en este cas, Cristià Monzó, veterà a va participar en els 10km de la carrera popular de Miramar, entrant en 3ra posició de la general i segon de la seua categoria.

La carrera celebrada a Xeresa tampoc va passar inadvertida per als del Llebeig en la qual l'infaltil Oliver Asik guanye la seua carrera amb molta facilitat i la Senior Araceli Seguí, va aconseguir un meritori segon lloc.

Finalment, el nostre atleta més en forma, Ignacio Cardona, va participar en la prova de la pujada al refugi a Ibi. Esta prova com diu el titule era mitja carrera pujant per a tornar al mateix punt d'eixida, 8km. Pujant i els mateixos baixant. A diferència de la victòria de Cristian amb el seu esprint final Ignacio es quede només des del primer km. Gràcies al seu gran ritme pujant per a arribar a meta amb quelcom mas de 2 minuts de diferència i fent el rècord de la prova gràcies també a la temperatura perfecta per a córrer amb res de sol.