Jovema aposta per la unitat, la innovació i la formació com a pilars per al desenvolupament econòmic de la comarca

02 jul 2010 L'alcalde, Eduardo Monfort, recolça totes les iniciatives que tracten d'unir esforços

L'associació de Joves Empresaris de la Marina Alta, Jovema, es va presentar ahir a Xàbia. L'acte, celebrat en la Casa de Cultura, va congregar a un bon nombre de joves empresaris de la localitat i va estar presidit per l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i el president de Jovema, Antonio Cidoncha. També va estar la regidora de Foment Econòmic, Filo Giner.

Des de Jovema, el seu president, el coordinador de l'entitat a Xàbia, David Cruanyes, i el responsable de l'àrea d'Innovació, Pau Ferrer, es va recalcar la necessitat davant l'actual situació de crisi “d'estar units per a crear sinergies, i que tot el treball i esforç vaja en la mateixa adreça”. Una idea en la qual va coincidir plenament l'alcalde, que va ressaltar la importància "d'unitat i cohesió per a superar aquests moments de dificultat econòmica”. Una situació que requereix una “bona dosi d'il·lusió, imaginació i intel·ligència”, va reiterar Monfort, qui va mostrar el seu suport a tot aquest tipus d'iniciatives i va lloar la intenció d'aquesta jove associació que té com esperit contribuir al desenvolupament econòmic de les empreses de la comarca.

Entre els seus objectius està el de generar una participació i implicació dels empresaris o implementar la innovació amb l'aplicació de les últimes tecnologies. Volen, en definitiva, “treure tot el suc a la comarca a nivell empresarial, ajudar, formar i fomentar als joves emprenedors per a crear un gran entramat empresarial, referent a la Comunitat Valenciana”.

I és que per a aquesta associació, “els joves empresaris han de liderar el canvi” i creuen en la formació “com el pilar bàsic per al desenvolupament empresarial i comarcal, i per a l'augment de la competitivitat de les empreses”.