L'AFIC de Xàbia obté el certificat de qualitat de la Generalitat Valenciana

02 jul 2010 L'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Xàbia ha renovat el seu certificat de qualitat.

Una distinció promoguda per la Generalitat Valenciana i la Fundació Valenciana de la Qualitat que va arreplegar la regidora responsable de l'agència de Xàbia, Filo Giner, junt amb el tècnic Carles Jover, de mans de la directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga, i l'alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas, en el marc del III Congrés Intermunicipal de la Xarxa AFIC, celebrat dimarts passat en la Casa de Cultura d'Alzira.

El congrés en què es van donar cita tècnics i responsables polítics de 99 municipis de la Comunitat Valenciana va servir per a donar a conéixer i intercanviar bones pràctiques de dinamització del comerç local, reconéixer les millors actuacions de 2009, presentar els nous projectes i cohesionar el grup.

Junt amb altres sis oficines de la xarxa AFIC de la comarca, l'agència xabienca que tenia el certificat de qualitat amb la norma ISO 9001:2000 ara amb esta certificació passa a estar acreditades per la Generalitat durant un període de tres anys segons el Decret 233/2009 que regula la incorporació i acreditació de la xarxa AFIC.

Este distintiu reconeix la labor de la xarxa AFIC per a assessorar, informar i donar assistència tècnica a les entitats locals, corporacions, comerciants, associacions i als emprenedors que desitgen crear una empresa. Els seus servicis comprenen també tasques de disseny, planificació, execució i supervisió de campanyes comercials, accions promocionals per a dinamitzar el comerç local i accions per a donar a conéixer l'oferta comercial.