Xàbia regula la situació del carrer Verge dels Àngels

30 jun 2010 L'Ajuntament habilita una zona d'estacionament en un solar proper

L'Ajuntament de Xàbia ha adoptat una solució per al carrer Verge els Àngels. Vista la problemàtica que provocaven els cotxes aparcats sobre les voreres en el sentit ascendent, el consistori ha regularitzat la situació per a garantir la seguretat dels vianants i la circulació dels vehicles.

La mesura passa per la necessitat de prohibir l'estacionament en el marge dret de la via que va en direcció a Dénia per a evitar que els cotxes seguisquen obstaculitzant el trànsit normal de vianants i vehicles. Aquesta solució ve confirmada a més per un informe de la Policia Local que aconsella mantindre el doble sentit que té en l'actualitat per l'elevat índex de trànsit.

I és que una altra de les opcions que es remenaven era suprimir un carril de circulació, però comprovades les estadístiques que xifren aproximadament en uns 5.000 els cotxes que passen diàriament per aquest carrer, el departament municipal recomana els dos sentits per a no col·lapsar el trànsit en altres vies, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Generoso.

A més d'aquesta mesura per a millorar la situació d'aquesta carretera, l'ajuntament ha habilitat una zona d'estacionament proper per a compensar les places d'aparcament lliure en superfície. Segons ha explicat l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, després de les gestions realitzades amb els propietaris de la Panificadora, s'ha obert el solar que tenien barrat en el carrer Mestre Ángel Ribes per a poder utilitzar-lo com pàrquing amb 24 places. Aquesta parcel·la, que ha estat condicionada per l'ajuntament, es destinarà a tal fi sempre que no la necessiten els seus propietaris per al seu ús privat.