Més de 300 persones assisteixen a la inauguració del Conservatori

28 jun 2010 Xàbia va inaugurar dimecres passat el nou Conservatori Professional de Música.

L'honor de descobrir la placa inaugural va córrer a càrrec de la reina de les Fogueres de 2010, Maria Buigues, i de l'alcalde, Eduardo Monfort. Per a celebrar l'obertura del nou centre educatiu, mestres i alumnes del Conservatoti van oferir un xicotet recital al nombrós públic -més de 300 persones- que es va acostar a la inauguració.

Abans de l'actuació el director del Conservatori, Vicent Mut, va dirigir unes paraules al públic en què va agrair la col·laboració de totes les entitats per aconseguir el nou equipament. Per la seua banda, l'alcalde Eduardo Monfort va destacar l'esforç de l'Ajuntament per a possibilitar l'obertura de l'edifici i va voler recordar el paper realizat al llarg dels anys per l'ex director de la Banda, José Luis Tormos, i del gerent del Patronat de Música, José Mayor. A més, la regidora de Cultura, Francesca Gil, va destacar l'elecció del dia de la Nit de sant Joan "perquè és un dia ben especial per a Xàbia i el fet de la inauguració del Conservatori s'ho mereix".

El Conservatori Professional de Música de Xàbia ha comptat amb una inversió municipal de 2 milions d'euros, aproximadament. Enguany, han sigut 220 els alumnes que s'han matriculat i la plantilla d'ensenyants és de 19 professionals.