Serveis Socials obri el termini d'inscripció de les vacances socials

28 jun 2010 Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de juliol en el Centre Social

El departament de Serveis Socials de Xàbia ha obert el termini d'inscripció del programa de Vacances Socials perquè els majors es beneficien d'una temporada de descans i diversió en municipis turístics de la Comunitat Valenciana o de les Illes Balears. Les persones interessades podran recollir i presentar les sol·licituds fins al pròxim 16 de juliol en el Centre Social de la localitat.

Els requisits per a poder participar són, entre uns altres, ser major de 65 anys o pensionista per qualsevol altre concepte major de 60 anys, residir en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana i poder valdre-se per si mateix. També es podran beneficiar els cònjuges de qui reuneixen els anteriors requeriments i els familiars a càrrec amb minusvalidesa igual o superior al 45%, sempre que el viatge el realitze amb els seus familiars.

Aquest programa inclou estades de vuit dies, (7 nits), i en règim de pensió completa en hotels de destinacions turístiques de la Comunitat com Benidorm, Peníscola, Vinaròs, Alcoceber, Altea i Gandia, i de les Illes Balears com Mallorca, Menorca i Eivissa. Durant el període vacacional, els participants a més podran gaudir de nombroses activitats culturals, xerrades i excursions.

Des de la regidoria de Serveis Socials, el seu responsable Juan Moragues ha animat als jubilats i pensionistes de Xàbia a participar i gaudir d'unes vacances a un preu més assequible.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de juliol en el Centre Social en un horari de 10 a 14 hores.