Festival Internacional Xàbia Jazz

XX edició

Gaudix d'una de les cites culturals més importants de l'estiu al Mediterrani. Viu la XX edició del Festival Internacional Xàbia Jazz.

Els concerts tindran lloc en la Plaça de la Constitució.

L’entrada és gratuïta, però cal adquirir-la online des d'aquesta mateixa pàgina web, fins a completar l'aforament, i s'haurà de presentar obligatòriament a l'entrada del recinte, junt amb el DNI.

L'obertura de portes serà a les 21 hores.

No es permet l'accés a menors de 4 anys.

Cada persona pot adquirir un màxim de 4 entrades, que aniran associades als seus corresponents seients numerats.

Si durant el procediment online d'obtenció d'entrada, no es pot aportar el DNI d'alguna de les persones (perquè no disposen d'un) s'haurà d'introduir el de la persona que efectúa la reserva.

Ja que l'aforament és limitat, si finalment no pot assistir al concert i ja disposa d'entrada, per favor, envie'ns a reservacultura@ajxabia.org un e-mail sol·licitant l'anul·lació i adjuntant l'entrada perquè la puga utilitzar un altra persona.

Mesures COVID-19: aforament limitat i controlat, ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic, agrupació de butaques per nuclis de convivents (màxim 4 persones).

 

Els concerts del XX FESTIVAL INTERNACIONAL XÀBIA JAZZ són:

8 d'agost, 22:30h ____ SEDAJAZZ BIG BAND & SOLE GIMÉNEZ.  30 Aniversari

Fes clic ací per obtenir les teues entrades del dia 8 d'agost.

Sedajazz i Sole Giménezactuen junts per a celebrar l'edició número XX del Festival Internacional Xàbia Jazz.

Per a aquesta especial celebració, a la qual se suma el 30 aniversari de la Sedajazz Big Band, oferiran una selecció de temes de caràcter llatí amb arranjaments originals fets per a Sole i també espectaculars composicions i arranjaments de temes gravats en diferents discos de la història de la Sedajazz Big Band

 

9 d'agost, 22:30h ____ JUAN PERRO CON SU BANDA. Cantos de ultramar

Fes clic ací per obtenir les teues entrades del dia 9 d'agost.

Santiago Auserón (Juan Perro) i la seua banda ens presenten el seu nou treball, una compilació d'influxos panamericans vistos des de l'extrem sud d'Europa. L'herència negra nord-americana, la frontera mexicana, el so i la trova cubans, ressons d'altres regions del Carib, tonades del Con Sud i uns certs aires lusitans han deixat empremta en aquestes cançons com a fruit de vivències assimilades a poc a poc. Cada cançó respon a una necessitat estètica compartida a banda i banda de la mar.

Descàrregues