Consell de Xiquets i Xiquetes

La idea bàsica del Consell dels Xiquets és el reconeixement de la importància dels xiquets com a ciutadans d'ara i no sols de futur.


Participació dels xiquets en la vida pública municipal, que participen activament en la construcció, desenvolupament i millora de la ciutat.

És un espai real de participació dels xiquets i xiquetes de Xàbia on portar les propostes treballades a les aules i consensuades amb la resta de companys.

El Consell dels Xiquets va celebrar la seua primera reunió el 28 de novembre de 2011, sota la presidència de la regidora d'Educació, Empar Bolufer i el de Participació, Cesc Camprubí.

Des d'eixe dia, cada any al mes de novembre s'ha celebrat la renovació del Consell amb motiu del nou curs escolar.


MEMBRES 2023-2024:

Els membres del Consell dels Xiquetes i Xiquetes del curs 2023-2024 són: Brando Vega, Christina Daniel, Daniela Ferrer, David Huerta, Guillem Sart, Isabella Castro, Joan Badenes, Julia Badenes, Juan González, Liam García, Noa Serna, Marta Morales, Odette Moragues, Olivier Lewis, Paula Serra, Inas Askmoun, Queralt Reig, Samuel Cavas, Zuriñe Martínez, Santiago Signes, Shaila Cantonades, Javi Soler i Esther Bisquert.



MEMBRES 2011-2012

Els primers membres del consell dels Xiquetes i Xiquetes convocat en el curs escolar 2011-2012, van anar: Israel Aguilar, Itziar Espasa, Pablo Aparicio, Amparo Cabrera, Erik Aiora, José Antonio Sapena, Alejandro Llobell, Julia Miñana, Alejandro Junquera, Pablo Roselló, Taylor Fraser, Maria Ayuso, José Luis Torrés, Laura Torné, Valeria López, Nicolás Hurtado, Nicolt Ochoa, Dayana Martines, Violeta López, Tomás Nahuel, Raúl Gómez, Loreto Mata, Cristian Palao.