Històries de romans, tonyines i adaptacions per la supervivència

Mes informació

Hora: 10:00

Zona: Parador de Turismo Jávea

28/12/2018 /

Visita guiada pel Muntanyar i solta de tortuga.

Rutes i excursions Gratis

Dins del "Projecte Xàbia" que està realitzant la Fundació Oceanogràfic en el municipi per a conèixer, divulgar i conservar el patrimoni natural i cultural del nostre mitjà marí, s'estan organitzant una sèrie d'activitats complementàries. Entre elles, els següents itineraris mariners destinats al públic general de totes les edats.

Descripció de la ruta; Durant el recorregut que transcorre des de la Platja de l'Arenal fins a la Sèquia de la Nòria, s'interpretarà el paisatge costaner, la seua riquesa, la seua biodiversitat, i es posarà l'accent principalment en el coneixement dels valors històrics i culturals de diferents èpoques (piscifactoria romana, almadrava, salines, extracció de pedra tosca, pesca i oci entre altres).

Després de la visita, els participants acompanyaran a una tortuga recuperada en l'ARCA del Mar de la Fundació Oceanogràfic fins a la platja de l'Arenal, on serà alliberada per a acomiadar l'any i demanaran els seus millors desitjos de conservació per al mitjà marí durant 2019.

INSCRIPCIONS NECESSÀRIES EN LES OFICINES DE TURISME DE XÀBIA.