La mar de ciències

19/10/2018 al 17/11/2018 / La Mar de Ciències és una activitat la finalitat de la qual és acostar als ciutadans a determinats aspectes científico-tecnològics relacionats amb el món marí i, especialment, amb el Mar Mediterrani. La iniciativa comprén diverses activitats diferenciades, amb la ciència i el mar com a temàtiques centrals.

Exposicions Gratuït

I Med Race Xàbia (piragüisme)

17/11/2018 / Competició de Piragua organitzada pel Club de Piragua de Xàbia i col·labora la Creu Roja, Club Naútic de Xábia i la Regidoria d´Esports.

Esports Precio Per determinar

Activitats en família

17/11/2018 / La regidoria d'Infància de Xàbia ha preparat per a aquest dissabte una nova vesprada de “activitats en família”, la nova proposta municipal perquè els xiquets i xiquetes del municipi compartisquen estones d'oci, aprenentatge i diversió al costat dels seus familiars.Aquest mes es commemora el Dia Contra la Violència de Gènere, i la temàtica girarà entorn de la importància d'educar des d'edat primerenca en igualtat i contra el sexisme, ja que aquest aprenentatge determina en quins adults ens convertirem. Es treballarà aquest tema a través de contes, assenyalant si contenen un biaix sexista i ensenyant-los a detectar si les idees que els intenten transmetre els discrimina per ser xiqueta o xiquet.

Activitats Infantils Precio gratuït

Exposició Mediterrània

19/10/2018 al 18/11/2018 / Exposició de pintura a càrrec de Javier Barco. Les obres estan inspirades en llocs de la costa de Xàbia com la Cala Blanca, el Cap Prim, Portitxol o la Cala de Granadella. L'artista proposa un canvi de perspectiva amb composicions expressives com roques, mirades des del cel.  

Exposicions Gratuït

Neteja Cova Tallada

17/11/2018 / La Cova Tallada necessita una neteja. Millorem el nostre consum, reduïm els nostres residus. Places llimitades. Telf.: 679 196 461 Organitza: Centre d' Interpretació Parc Natural del Montgó

Altres

Centre Artístic Musical de Xàbia

17/11/2018 / Concert Extraordinari en honor a Santa Cecília a càrrec de la Banda del Centre Artístic Musical de Xàbia.

Música Precio Gratuït

Exposició Telegrama

19/10/2018 al 18/11/2018 / Consisteix a un recorregut per la història del telègraf, aparells i filatèlia. Organitza l'associació Meridià 0 per la Divulgació de la Ciència i la Tecnologia i participa el Museu Arqueològic Municipal Soler Blasco de Xàbia.

Exposicions Gratuït