Vore els esdeveniments de Aquesta setmana15 díes
Categoría

Exposició Telegrama

19/10/2018 al 18/11/2018 / Consisteix a un recorregut per la història del telègraf, aparells i filatèlia. Organitza l'associació Meridià 0 per la Divulgació de la Ciència i la Tecnologia i participa el Museu Arqueològic Municipal Soler Blasco de Xàbia.

Exposicions Gratuït

Exposició Mediterrània

19/10/2018 al 18/11/2018 / Exposició de pintura a càrrec de Javier Barco. Les obres estan inspirades en llocs de la costa de Xàbia com la Cala Blanca, el Cap Prim, Portitxol o la Cala de Granadella. L'artista proposa un canvi de perspectiva amb composicions expressives com roques, mirades des del cel.  

Exposicions Gratuït

La mar de ciències

19/10/2018 al 17/11/2018 / La Mar de Ciències és una activitat la finalitat de la qual és acostar als ciutadans a determinats aspectes científico-tecnològics relacionats amb el món marí i, especialment, amb el Mar Mediterrani. La iniciativa comprén diverses activitats diferenciades, amb la ciència i el mar com a temàtiques centrals.

Exposicions Gratuït

Presentació del llibre "Estar, sentir i viure"

16/11/2018 / Estar, sentir i viure és el primer llibre de poesia de Françoise Crespo. Un treball que arreplega una selecció de poemes escrits des de 1981 a abril de 2017. Poemes que representen el testimoniatge d’una vida que es commou i evoluciona amb els episodis que la tracen.

Altres Gratuït

Activitats en família

17/11/2018 / La regidoria d'Infància de Xàbia ha preparat per a aquest dissabte una nova vesprada de “activitats en família”, la nova proposta municipal perquè els xiquets i xiquetes del municipi compartisquen estones d'oci, aprenentatge i diversió al costat dels seus familiars.Aquest mes es commemora el Dia Contra la Violència de Gènere, i la temàtica girarà entorn de la importància d'educar des d'edat primerenca en igualtat i contra el sexisme, ja que aquest aprenentatge determina en quins adults ens convertirem. Es treballarà aquest tema a través de contes, assenyalant si contenen un biaix sexista i ensenyant-los a detectar si les idees que els intenten transmetre els discrimina per ser xiqueta o xiquet.

Activitats Infantils Precio gratuït

Neteja Cova Tallada

17/11/2018 / La Cova Tallada necessita una neteja. Millorem el nostre consum, reduïm els nostres residus. Places llimitades. Telf.: 679 196 461 Organitza: Centre d' Interpretació Parc Natural del Montgó

Altres

Centre Artístic Musical de Xàbia

17/11/2018 / Concert Extraordinari en honor a Santa Cecília a càrrec de la Banda del Centre Artístic Musical de Xàbia.

Música Precio Gratuït

I Med Race Xàbia (piragüisme)

17/11/2018 / Competició de Piragua organitzada pel Club de Piragua de Xàbia i col·labora la Creu Roja, Club Naútic de Xábia i la Regidoria d´Esports.

Esports Precio Per determinar

I Med Race Xàbia (surf a rem)

18/11/2018 / Competició de surf a rem organitzada pel club de Piragua de Xàbia i col.labora la Creu Roja, Club Nàutic de Xábia i la Regidoria d´Esports.

Esports Precio Per determinar

Presentació del llibre "Suelta Amarras"

22/11/2018 / María José Anrubia, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, realitzadora i productora de documentals com "El Cante en Levante" o "Entrefaros" entre altres, és l'autora d'aquesta novel.la que parla d'enfrontar-te al que et lliga i saber soltar-te d'aquest lligam.

Altres Precio Gratuït

"Economia blau i turisme esportiu"

22/11/2018 / Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada, anys anteriors, per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l’emprenedoria i a la Pime i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.  

Conferència

Inauguració de "Seriada sobre paper" de Joan Castejón

23/11/2018 al 12/01/2019 / Inauguració de l'obra “Seriada sobre paper” de Joan Castejón, dibuixant, pintor i escultor, considerat un dels principals representants del realisme social en la renovació plàstica de postguerra.

Exposicions Gratuït

La vida, no... Qué nervios!

24/11/2018 / En aquesta obra es mostra a tres dones, les vides de les quals s'aniran desvetlant progressivament al llarg de la representació. L'obra reflecteix, de forma humorística, la força col·lectiva de les dones. Protagonitzada per Bego Isbert, Gala Gancedo i Cristina Charro.

Teatre Gratuït

Presentació del llibre "Unánime"

26/11/2018 / Presentació del llibre de cuina i fotografia. Intervindrán els autors del llibre: Bernd H. Knöller i Xavier Mollà, i l'autor dels textos: Emilio Garrido. Direcció: Av. d'Alacant, 18

Altres

Dúo Ballarin - Szlapa

29/11/2018 / Organitza Rotary Club Xàbia, Arts Music. La recaptació anirà destinada a projectes d'educació i joventut del Club Rotary de Xàbia.

Música Precio 10€