Vore els esdeveniments de Aquesta setmana15 díes
Categoría

Michèlle Dandrieux

22/09/2018 al 23/10/2018 / Michèlle Dandrieux exposa en IB Galeria per tercera vegada de forma individual. La seua trajectòria vital està lligada a l'artística i si fa uns anys la seua obra reflectia una preocupació per l'aspecte formal de la realitat, el seu plantejament actual abraça la vida, la quotidianitat, l'acció.

Exposicions

La mar de ciències

19/10/2018 al 17/11/2018 / La Mar de Ciències és una activitat la finalitat de la qual és acostar als ciutadans a determinats aspectes científico-tecnològics relacionats amb el món marí i, especialment, amb el Mar Mediterrani. La iniciativa comprén diverses activitats diferenciades, amb la ciència i el mar com a temàtiques centrals.

Exposicions Gratuït

Exposició Mediterrània

19/10/2018 al 18/11/2018 / Exposició de pintura a càrrec de Javier Barco. Les obres estan inspirades en llocs de la costa de Xàbia com la Cala Blanca, el Cap Prim, Portitxol o la Cala de Granadella. L'artista proposa un canvi de perspectiva amb composicions expressives com roques, mirades des del cel.  

Exposicions Gratuït

Exposició Telegrama

19/10/2018 al 18/11/2018 / Consisteix a un recorregut per la història del telègraf, aparells i filatèlia. Organitza l'associació Meridià 0 per la Divulgació de la Ciència i la Tecnologia i participa el Museu Arqueològic Municipal Soler Blasco de Xàbia.

Exposicions Gratuït

Xàbia Emprén

22/10/2018 al 25/10/2018 / Seminaris i conferències per a millorar la teua empresa. En esta edició el tema principal que tractaran les ponències durant els quatre dies serà el del sector turístic: Dilluns:"Apunts sobre el Turisme Cultural en València, diversificació i colaboració". Dimarts: "Espanya com a destinació turística de luxe. Tendències en la creació de producte per a la demanda internacional". Dimecres:"Creació i impuls d'empreses turístiques innovadores i proveïdors de tecnologies". Dijous: "Claus per a emprendre amb èxit en el sector turístic, experiències." Esdeveniment organitzat pel Departament de Foment Econòmic.

Conferència

La leyenda negra del Príncipe Carlos

26/10/2018 / Presentació de La leyenda negra del Príncipe Carlos de Joaquín Galván Fradejas, metge de Salamanca especialitzat en psiquiatria.

Altres Precio Gratuït

Mirage Classic Music

27/10/2018 / CONCERT CLÀSSIC DEL DUO MIRAGE (INÉS LORENZO & ANA PALACIOS, AMBDUES FLAUTISTES SOLISTES DE LA KAMMERPHILHARMONIE KÖLN).EN PROGRAMA PECES DE DEBUSSY, BACH, MENDELSSOHN... EL PREU DE L'ENTRADA ÉS DE 15 EUROS (20% DESTINAT A les OBRES DE RESTAURACIÓ DE L'ESGLÉSIA) JA PODEN ADQUIRIR-SE EN HUMPTY DUMPTY (CARRETERA DEL CAP DE LA NAU PLA, PLATJA DE L'ARENAL, XÀBIA) I 1 HORA ABANS DEL CONCERT EN LA MATEIXA ESGLÉSIA.

Música Precio 15€

Halloween

31/10/2018 / Desfilada de Halloween pels carrers de Xàbia Històrica finalitzant a la Placeta del Convent on hi haurà una discomòbil.

Activitats Infantils -